- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Uitleg:
 
Iedere dansclub of vereniging mag per week, 2 weken, 3 weken, maand (vrije keuze) een overzicht naar ons toe sturen met daarin de nieuwe dans(en) welke zij uitgelest hebben aan hun groep.
Dus alleen de nieuwe dansen! De dansen die je herhaalt hoef je niet opnieuw in te sturen, deze worden ook niet opnieuw verwerkt!

De ontvangen inzendingen worden opgenomen in een aantal overzichten waarvan de clubs gebruik kunnen maken om de dansen op elkaar af te stemmen of snel te zien wat er populair is op dat moment. Ook voor de DJ's is dit een waardevol hulpmiddel om op tijd over de juiste muziek te kunnen beschikken.

Deze overzichten bevatten een schat aan informatie. Zo is o.a. te zien op wat voor soort muziek de dans wordt gedaan, of de stepsheet aanwezig is op onze website en of er een link naar een videofilmpje op onze site te vinden is.

Verder worden de inzendingen gerangschikt per maand waarin de dans wordt uitgelest, per provincie, per dansgroep en is tevens een jaaroverzicht opgenomen.

  • op de maandoverzichten en het jaaroverzicht is te zien hoeveel tellen de dans kent, welk niveau de dans heeft en of er tags of restarts in voor komen
  • omdat hierdoor veel meer informatie op één pagina te zien was is er op het maandoverzicht een extra pagina toegevoegd voor deze dansinformatie
  • om snel te kunnen zien welke nieuwe inzendingen zijn toegevoegd is op de eerste pagina van het maandoverzicht (totaalblad) met een kleurtje aangegeven wat de aanvullingen zijn

Om snel te zien welke dansen het meest populair zijn wordt een totaaloverzicht gemaakt van de afgelopen 3 maanden met de toppers bovenaan.

Elke zondag worden de nieuwe inzendingen verwerkt en worden de Teaching Survey pagina's ververst !! Een sterretje geeft aan welke pagina's vernieuwd zijn.

Clubs / verenigingen kunnen hun dans doorsturen via dit formulier. Klik hier.
U kunt uw dansen opgeven vanaf de datum welke beschikbaar is in het keuze systeem.

SCDF kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten in de overzichten. Bij twijfel over de juistheid van de ontvangen inzendingen beslist de webmaster.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Bij deze willen wij de dansclubs / verenigingen die te vinden zijn onder het menu "uitgebreid formulier" (zie linkerkolom) enorm bedanken dat zij meewerken aan onze Teaching Survey!!!
Dankzij u krijgen we een correct overzicht wat er in uw omgeving uitgelest wordt.

Doet uw dansgroep nog niet mee?? Wij zouden het erg waarderen als u ook uw dansen instuurt.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -